Hoteli i privatni smještaj

Na području grada Kostajnice, u samom središtu grada smješten je hotel Central koji je ujedno i jedini hotel u gradu. Smještaj možete pronaći i kod naših privatnih iznajmljivača.

Hotel Central

Hotel Central je sagrađne 1905.godine i danas je zaštićeni spomenik kulture. Nalazi se u samom centru grada, odmah blizu šetnice uz rijeku Unu. U svojoj ponudi ima 14 dvokrevetnih soba i 2 apartmana. Doručak je uključen u cijenu, a ručak i večera se za goste hotela mogu organizirati u obližnjem restoranu Djed s prekrasnim pogledom na grad.

adresa: Nazorova 1
telefon: +385 44 526 100
rezervacije smještaja: info@hotelcentral.hr
web: www.hotelcentral.hr

Sobe u domaćinstvu Đenadija

Uz samu rijeku Unu, okružene zelenilom stabala i prekrasnim pogledom na rijeku Unu nalaze se sobe u domaćinstvu Đenadija. U ponudi imaju 2 dvokrevetne sobe.  

adresa: Ante Starčevića 89
rezervacije smještaja: +385 99 409 6609

River House Magic on Una

River House Magic smještena je uz samu rijeku Unu i idealna je za veće grupe ljudi. Unutra je dosta prostrana i ima kompletno opremljenu kuhinju, prostrane sobe i dnevni dio.

Izvana ima veliko dvorište s kaminom i terasom idealno za druženja u ljetnim noćima. U dvorištu se nalazi i hidromasažna kada za opuštanje i igralište za djecu. 

adresa: 11 Ulica Marakovića Nine
rezervacije smještaja: Airbnb River House Magic

Studio apartman “Varoški bunar”

Neposredno pored restorana Varoški bunar nalazi se autentična drvena seoska kuća koja nudi smještaj. U ovoj maloj autentičoj seoskoj kućici možete prenoćiti i vidjeti kako su ljudi nekada živjeli.

2 zvjezdice

adresa: Ul. Varoški Bunar 20
rezervacije smještaja: +385 98 926 1735